Uudiskohteet

Upeat uudiskohteet Turun seudulla

Persoonalliset uudiskohteet suunnitelmista todeksi

Suunnitteletko uuden kodin rakentamista Turun seudulla? Valitse kumppaniksesi alan osaava ammattilainen. Rakennamme uudiskohteesi toiveidesi mukaan ja hoidamme kaiken puolestasi – myös lupa-asiat ja rakennusalan ammattilaisten palvelut. Saat kauttamme myös asiantuntevan rakennussuunnittelun.

Erikoistumme arkkitehdin suunnittelemiin vaativiin uudiskohteisiin. Toteutuksessa on monesti omat haasteensa, joihin osaamme etsiä elämää ja asumista kestävät fiksut ratkaisut.

Pakettiratkaisun sijaan suosittelemme hyödyntämään alan ammattilaisen vankan osaamisen. Voit valita kaikki kotisi pinnat ja sisustusmateriaalit itse ammattilaistemme avustamana. Kohteestasi tulee kerralla sellainen kuin olet suunnitellut, ja säästät rahaa, vaivaa ja hermoja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Huolellinen suunnittelu sujuvoittaa työtä

Huolehdimme myös toimitusten oikea-aikaisuudesta ja työn suunnittelusta. Ei ole tarkoituksenmukaista, että rakennustarvikkeet seisovat kuukausitolkulla ulkosalla. Pidämme huolta siitä, että oikeat tavarantoimitukset saapuvat tontillesi juuri oikeaan aikaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

© 2020 - Rakennus Henri Laine Oy